tiistai 5. maaliskuuta 2013

Violettia glitterillä

Päädyin eilen illalla lakkaamaan kynteni kahdella uudella Opi:n Mariah Carey-kokoelman lakalla: Anti-Bleakilla ja Pink Yet Lavenderilla. Ulkomaisissa blogeissa Anti-Bleakin oli kehuttu olevan sitä kaikista parhainta, tuttua, peittävää Opi-laatua. Itselleni näin peittävä tulos oli Opilta ihan uutta (jos Wocka Wockaa ei lasketa). Tulos oli minulle jopa liian tujua: Opi-pullojen suti on leveä, enkä ole vielä oppinut levittämään sillä niin siististi, ettei kynsinauhoja tarvitsisi koskaan putsailla jälkeenpäin. Koska lakan koostumus on niin pigmenttinen ja peittävä, se tarrasi kuiviin kynsinauhoihini kuin täi, eikä lähtenyt minnekään kokonaisuudessaan, vaan lähinnä levisi, kun yritin siistiä sitä siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella :(. Lakka kuivui nopeasti, siitä isoa plussaa. Tokihan, jos lakkaa ei tarvitse levittää kahta kerrosta enempää, mikä tahansa kuivuisi nopeasti ;). Mutta silti plussaa Anti-Bleakille siitä.

Päälle laitoin kerroksen Pink Yet Lavenderia, mikä sisältää hennon vaaleanpunaisia hexglittereitä ja pientä hologrammiväreissä hohtavaa hilettä. Kaunis, kauniin värinen glitterlakka; jos tykkää sellaisista! Omasta mielestäni lopputulos on kaiken kaikkiaan hieman epäsiistin ja sotkuisen näköinen, vaikka suht onnistunut onkin teknisesti. Tulenen käyttämään glitterini jatkossa eri tavalla, esimerkiksi ranskalaisen manikyyrin kärkikoristeena tms.

Tämännäköiset lakkaukset kynsillä lähden tänään tutustumaan Ateneumiin äitin kanssa, tämä tulee työporukkansa kanssa tutustumaan Eduskuntataloon ja treffataan iltapäivällä :).





4 kommenttia:

  1. Ihanat <3 Toi Pink yet lavender on kyllä hieno lakka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ihan nätti, mutta käytössä osoittautui vähän pettymykseksi kuitenkin.. Täytyy keksiä joku uusi konsti käyttää sitä.

      Poista